Vanessa Geers © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Everzwijnnootje met mango en frombozenazijn

Ingrediënten:

4 everzwijnnootjes
bakboter
1 eetlepel frambozenazijn
3 eetlepels frambozenpuree
1/4 l magere rundsbouillon
4 eetlepels magere room
3 mango's
2 busseltjes waterkers
peper

Bereiding:

Bak de everzwijnnootjes bruin in de margarine. Haal het vlees uit de pan en leg het samen met het braadvet in een vuurvaste schotel. Laat het vlees in een oven van 200° C gedurende 10 minuten gaar worden.Het vlees moet binnenin rood blijven. Ontvet de pan en deglaceer met de frambozenazijn. Voeg de magere bouillon toe en laat inkoken. Voeg de frambozenpuree toe en 1 mango in blokjes versneden. Room toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. De overige mango's in reepjes snijden en in waaiervorm op een plaat leggen. Zet een paar minuutjes onder de grill. Verdeel de saus over de borden, leg het vlees erop met de waterkers en de mango in waaiervorm.